Akció!

TOP AGRAR éves előfizetés

5.880Ft 3.960Ft

TOP AGRAR magyar kiadás éves előfizetés (6 lapszám)

5880 forint helyett most 3960 forintért!

33% kedvezmény! Megtakarítás 1920 forint!

Lapszámonként 980 Ft helyett csak 660 Ft!

Végre magyarul is megjelenik Németország legnépszerűbb agrár szaklapja! A német mezőgazdaság döntéshozóinak első számú lapja, amely biztosítja a magyar kiadás prémium tartalmát és magas szakmai színvonalát!

“Eljött a vetés, a tervezés és a nagy tervek megvalósításának ideje. Ehhez kínáljuk októbertől kedvezményesen – Európa németül beszélő térségeinek legnagyobb mezőgazdasági szaklapja – a Top Agrar magazin magyar kiadását. Az EU-ban meghatározó agrár folyóirat havonta megjelenő itteni kiadása – szándékunk szerint – több lesz a brüsszeli agrárpolitikai fordulatokat és a német régió – piaci, technológiai, tudományos – vívmányait, újdonságait bemutató szaklap magyar nyelvű tükörképénél. A fókuszban a magyar gazda áll, azt igyekszünk bemutatni, hogyan tud mindezekből a maga és családja számára előnyt, nyereséges üzletet csinálni.”

Szirmai S. Péter, főszerkesztő

A TOP AGRÁR magazin havonta jelenik meg, fogyasztói ára 690 Ft. A kedvezményes előfizetési díj tartalmazza az áfát, a csomagolási, kézbesítési és az egyéb díjakat, költségeket.

Kategória: