Adatváltozás bejelentése

Kérjük, hogy az előfizetői adatokban történt változást feltétlenül jelezze felénk, lehetőség szerint a változás előtt 30 nappal. Az alábbi esetekben fontos az adatváltozás bejelentése: Előfizetői név változása – amennyiben nincs ismeretünk az új előfizetői névről (főképp cégek esetében), nem kerül kébesítésre az előfizetői példány.Amennyiben változik a kézbesítési cím és erről nem kaptunk tájékoztatást, nem kerül kézbesítésre a lap, még postai átirányítás, utánküldés esetében sem, tekintettel arra, hogy Budapesten és nagyobb városokban nem a postás, hanem külön hírlapkézbesítők kézbesítik a lapokat.

További információ: Gyakran előforduló kérdések.

E-mail cím vagy megrendelői címváltozás esetén nem tudjuk Önnek elküldeni a megújításra vonatkozó tájékoztatónkat, így vélhetően csak akkor fogja tapasztalni, hogy nem került megújításra az előfizetés, amikor elmarad a lapszám kézbesítése. Telefonszám nem került megadásra vagy változott. Az előző pontban említett esetben kiadónk megkísérli felhívni az előfizetőt a megújításra vonatkozó, elmaradt befizetés miatt, azonban, ha nem rendelkezünk telefonszámmal vagy megváltozott, akkor telefonon sem tudjuk Önt értesíteni. 

Adatváltozás bejelentésének módja: 

Telefonon: +36 80 296 855 (helyi tarifával hívható munkanapon 9-17 óra között); 
E-mailbenelofizetes@mediacity.hu  

Bejelentéskor legyen kedves megadni az előfizetői azonosító számot vagy a régi előfizetői adatokat, hogy informatikai rendszerünkben előfizetését be tudjuk azonosítani.
Köszönjük együtműködését!